Her kan du melde dig ind i Fablab Nordvest.

Hver torsdag holder vi åbent for folk, der vil vide mere om, hvad Fablab Nordvest er for en størrelse, men hvis du vil have adgang til vores kørekortskurser og have mulighed for at reservere tid i værkstedet og bruge maskinerne, skal du have et medlemskab. Er du medlem får du desuden indflydelse på, hvordan Fablab Nordvest skal udvikle sig i fremtiden. Fablab Nordvest er not-for-profit, hvilket i praksis betyder at eventuelt overskud geninvesteres. Det betyder også at foreningen ejer udstyret og at medlemmerne er med til at bestemme hvilke maskiner og værktøj, der skal indkøbes og hvilke projekter der igangsættes.

Som medlem af Fablab Nordvest bidrager du først og fremmest til at skabe et nyt, spændende sted i Nordvestkvarteret (det trænger det til).
Derudover bidrager du også til engagerende-kreative-teknologi-projekter andre steder, f.eks. på festivaler, i byrum, på biblioteker osv. hvor almindelige mennesker kan opleve glæden ved at skabe.

Vores medlemskontingent er 150 kr. opkræves månedligt ved at tilmelde sig nedenfor. Betalingen varetages af Stripe.com og medlemskabet kan opsiges med en måneds varsel ved henvendelse til medlemskab@fablabnordvest.dk